Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľom stránok www.nrv.sk je spoločnosť
NRV Translation s.r.o., so sídlom Homolova 15, Bratislava, 841 02,
Slovenská republika, IČO: 48 223 972.

Prevádzkovateľ je registrovaný na úrade pre ochranu osobných údajov pod registračným číslom 1818.

Prevádzkovateľ sa zaväzuje chrániť jemu zverené osobné údaje a postupovať v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ako vyplýva zo zmien a doplnení vykonaných zákonom č. 84/2014 Z.z.

Prevádzkovateľ nebude bez predchádzajúceho súhlasu užívateľa spracovávať, zdieľať, predávať ani používať jemu zverené osobné údaje.

Používateľ berie na vedomie, že prevádzkovateľ je oprávnený spracovávať, zhromažďovať a sledovať osobné údaje jednotlivých užívateľov pre vlastné potreby, tj. predovšetkým za účelom poskytovania služieb, pre marketingové a štatistické účely alebo za účelom skvalitňovania služieb.

O užívateľovi zhromažďujeme tieto osobné údaje:

meno, priezvisko, e-mailová adresa, fakturačné údaje

Ako s osobnými údajmi?

Osobné informácie sú automaticky spracovávané zabezpečeným systémom a uchovávané v bezpečnom formáte v databáze prevádzkovateľa.

Prístup k informáciám o užívateľovi má iba prevádzkovateľ webu NRV Translation s.r.o.

Veľmi nám záleží na tom, aby sme sa nedopúštali spamu. Všetky správy, ktoré rozosielame, sú opatrené odkazom pre odhlásenie.

Ako sa odhlásiť?

Ak správy od nás nechcete ďalej dostávať, použite prosím odhlasovacie odkazy alebo nám napíšte emailom na adresu nrv@nrv.sk

Súbory cookies

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny veľkých webových lokalít.

Čo sú súbory cookie? Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako kontrolovať súbory cookie Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org.  Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Ako odmietnuť používanie súborov cookie Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už vo úvodnom nastavení.

GDPR

GDPR

Osobné údaje web

dáta

 

Získajte ZĽAVY a jedinečný prístup ku skvelým informáciám

Získajte ZĽAVY a jedinečný prístup ku skvelým informáciám

Výnimočné návody, tipy, triky, postupy a ZĽAVY si určite zamilujete. Všetko úplne zadarmo. Stačí, ak vpravo vyplníte svoj email.

ĎAKUJEME! Úspešne ste sa zaregistrovali na odber nových inšpirácií, rád a tipov. Odteraz Vám budeme raz za čas posielať návody, tipy a rady zo sveta jazykov. Team NRV Translation

Leave A Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *