Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľom stránok www.nrv.sk je spoločnosť
NRV Translation s.r.o., so sídlom Homolova 15, Bratislava, 841 02,
Slovenská republika, IČO: 48 223 972.

Prevádzkovateľ je registrovaný na úrade pre ochranu osobných údajov pod registračným číslom 1818.

Prevádzkovateľ sa zaväzuje chrániť jemu zverené osobné údaje a postupovať v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ako vyplýva zo zmien a doplnení vykonaných zákonom č. 84/2014 Z.z.

Prevádzkovateľ nebude bez predchádzajúceho súhlasu užívateľa spracovávať, zdieľať, predávať ani používať jemu zverené osobné údaje.

Používateľ berie na vedomie, že prevádzkovateľ je oprávnený spracovávať, zhromažďovať a sledovať osobné údaje jednotlivých užívateľov pre vlastné potreby, tj. predovšetkým za účelom poskytovania služieb, pre marketingové a štatistické účely alebo za účelom skvalitňovania služieb.

O užívateľovi zhromažďujeme tieto osobné údaje:

meno, priezvisko, e-mailová adresa, fakturačné údaje

Ako s osobnými údajmi?

Osobné informácie sú automaticky spracovávané zabezpečeným systémom a uchovávané v bezpečnom formáte v databáze prevádzkovateľa.

Prístup k informáciám o užívateľovi má iba prevádzkovateľ webu NRV Translation s.r.o.

Veľmi nám záleží na tom, aby sme sa nedopúštali spamu. Všetky správy, ktoré rozosielame, sú opatrené odkazom pre odhlásenie.

Ako sa odhlásiť?

Ak správy od nás nechcete ďalej dostávať, použite prosím odhlasovacie odkazy alebo nám napíšte emailom na adresu nrv@nrv.sk

GDPR

Osobné údaje web

dáta

Získajte ZĽAVY a jedinečný prístup ku skvelým informáciám

Získajte ZĽAVY a jedinečný prístup ku skvelým informáciám

Výnimočné návody, tipy, triky, postupy a ZĽAVY si určite zamilujete. Všetko úplne zadarmo. Stačí, ak vpravo vyplníte svoj email.

ĎAKUJEME! Úspešne ste sa zaregistrovali na odber nových inšpirácií, rád a tipov. Odteraz Vám budeme raz za čas posielať návody, tipy a rady zo sveta jazykov. Team NRV Translation

Leave A Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *